Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Taniniver..



Taniniver, ingiv i mig
min Lilits livsmysterier.
Jag är en liten länklakej
av havsbottnens bakterier,
inlåst i cell från länk till länk
att plöja fängselplanen
så skänk mig ränkvisdom och sänk
vår värld i oceanen.

Taniniver, mitt liv för dig
i gnistegnosticismen.
Din låga skall utplåna mig
ur kroppsbesjälnadsschismen.
Där längtans länk blir hel ur del
av pusselmosaiken.
Jag hör från burars murpanel
de stängda, skrämda skriken.
Nu förs ditt kluvna tungospel
ur gnistors mistna riken.


















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-15 00:02



Bookmark and Share


  Svart svan
Huvva... jag tror svartsjukans mörker just djupnade ännu några snäpp... nattsvarthet och mörkt som i en säck verkar inte ens vara bråkdelen så svart som frånvaron av färg ö.h.t. i den religiösa inåtvändhetens "mindbending fantasies"...
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP