Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Favotit i repris


Kärlekens underbara

Begreppet kärlek ger glädje i sig 
den för med sig salighet och frid i sinnet hos Dig och mig 
den klingar så vackert i ens öra 
när vi människor just det ordet får höra 

Kärleken bringar lycka och ömhet i dess förtrollande sinnesstämningar 
och gör underverk, och bringar närhet, det finns inga hämningar 
nykärleken skapar oreda och overklighet i ömsesidiga sinnen 
man tappar omdöme, och sparar i hjärtat så ljuva minnen 

Kärlekens tid är ett skede av lycka 
när man varandra vill smycka 
med vackra ord och blommor och blad 
och kärleken gör en så otroligt glad 

man vill vara tillsammans varje stund 
och lyckan sprudlar varenda sekund 
och ingenting tycks vilja störa 
när man gemensamma saker vill göra 

i dagar av lycka man visar sin kärlek med kyssar och går hand i hand 
i nätter av sällhet man känner närkontakten och närheten knytas med magiska band 
den är underbar, denna företeelse i allt som är 
tänk om man alltid kunde få vara kär 



© Ted Örnberg 




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-16 19:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Väl fångat.
2019-03-08

    Ken Cassel
Bra där, Ted

:-)

Allt gott till dig

Ken
2019-02-23

  Feliaxel VIP
Kärlek kärleksfullt gestaltat
2019-02-22

  ULJO
Kärlek livets allt. Fint uttryck
2019-02-22

    ej medlem längre
Du har fångat kärlekens innersta väsen!
2019-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP