Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

näst intill

 

 

 

 

 

närmar mig

något okänt

kanske åtråvärt

 

snart nog där

rent av

på andra sidan kullen

avtäcks mina förväntningar

 

hur blir det nu

med drömdraperierna

jag vävt i min

längtansburna vävstol

 

vägval

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-17 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg