Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den spelande Arenan




Det öppnade skulderbladet
som har rent samvete

Att bära och städa undan
andras misslyckanden

Får slitskador i längden

Men utan deras stöd
Hade samhällsutvecklingen

Inte kommit lika långt
På gott och ont

De tysta offerviljorna
märks aldrig lika tydligt

Som de gnällande offer
-koftorna


Exproporis deo?


Alla har vi vår roll
att spelande delta


Såsom gödselstackens
Tupp

Vare sig vi viljen
det eller icke.






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-17 13:31



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
dubbel applåd
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP