Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att i min mörkaste av stunder ! Försöka finna dom små sakerna som får mig av häpna av beundran.


En stund av lycka

När jag blickandes över det stilla havet
andas skönhet bortom rimliga gränser.
Allt det där vackra som livet kan ge
är så vackert att det nästan gör ont.

Där på en plats i månens ljus
bortom alla sorgers börda.
En stund i livet
då jag tänker klart.

Viskande vindar smeker mitt ansikte
lindar sig runt min trötta kropp
Förför mig i stundens lycka
då mitt hjärta är på väg att spricka.

Här vill jag stanna
leva och dö.
Förenas med tusen stjärnors glans
där himlen möter evigheten.




Fri vers av Nichlas
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-06-20 21:49



Bookmark and Share


  karamellen
Jag tycker denna dikt är mycket vacker, speciellt 3:dje strofen och orden;

viskande vindar smeker mitt ansikte
lindar sig runt min trötta kropp

finner jag vackra, trösterika, rofyllda.

Och det värmer hjärtat att läsa en "lycklig - dikt" av dig...Må den känslan du beskriver få besöka dig ofta!
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas