Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av lösa anteckningar

 

du gick förbi inom min greppvidd

när jag satt och fingrade

på framtiden

 

att man skapar sig ett liv

innan man bygger nästen

 

jag hade samlat kvistar ändå

och hållt i flyttfåglar

 

det var så inte lätt

att inte landa på din tunga

fast jag trodde mig förstå att

 

du, det kan inte vara hela lösningen

 

kanske kan vi lägga liv parallellt

och dansa mot varandras

men inte styra riktningen

 

så vi har ingen rubrik

men ett trivsamt gungande

och tätsittande ögon stundtals

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-06-29 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons