Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törstande själar

Kärleken är äkta
stranden ligger öppen
vågor rullar in
horisonten brinner
bokstäver i sanden
ristade för äkthet
solstrålar värmer
känslobanden rinner

Kärleken är delad
två törstande själar
ser ut mot bukten
där skummet leker
tar varandras händer
sanden är varm
stryker längs huden
känslorna smeker

Kärleken är törstande
den ropar efter mer
trevande förbindelse
där sjunde vågen slår
två solblekta segel
symbol för tvåsamhet
äkta kärlekskänslor
som själarna förstår

Kärleken är vacker
solnedgångens ljus
söver nattens stillhet
vinden går till sans
två törstande själar
under stjärnors svall
behaglig beröring
blir gryningens chans

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 516 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-05-05 06:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver med ditt hjärta och fångar känslan i din hand. Ljuvligt!
2019-05-21

  Lars Hedlin
Så vacker! :)
2019-05-08

  Sommarina VIP
Så fin dikt om Kärleken
2019-05-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken strålande vacker kärleksdikt!
2019-05-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2019-05-06

  Eva Helene VIP
Mjukt och ömt!
2019-05-05

  louisegirl
Vackert om den varma sköra kärleken
2019-05-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärlek i mängd
väl slängd en väg
man hoppas
aldrig blir
stängd!
2019-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Denna närhet betyder så mycket...så vackert...
2019-05-05

  Maria Sundelin VIP
Värmande vackert
2019-05-05

  M.Eta
Fint text om kärlek. Bokmärker!
2019-05-05

  överlevaren VIP
Ömsint ordat!
2019-05-05

  Feliaxel VIP
Vackert skaldat om kärlek
2019-05-05

  aol
Underbart skaldat vännen, just såsom jag själv skulle kunna tänka mej scenariot,
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO