Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu det händer ...



Inom mig...
Har känt din närvaro, nu ett tag...
Kommer finnas i sinnenas saliga eviga rum
av hoppets tro...
Med lättja, jag varje steg och andetag fyller den för att livet leva...
Var dag,tacksamheten jag vet att det är nu...
Allt kommer att göra skillnad, sinnernas stämning är lika sköra som silkesbladens
skimmrande glans...
Just av dem, som är min styrka...
Att kunna se just med min tro, jag dig kommer att övervinna...
Min egen tro, som bara jag bär över mina axlar så sköra...



Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-19 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden