Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågor går över barfotatår




 

i mitt inre

ett oläkt sår

tidvis skrikande

driver jag närmare

andra stranden

 

när jag vaknar

ur smärtan

minns mina läppar

ett för länge sen

avgivet löfte

 

i ditt följe uppstår

den vimlande himmel

rymderna rymmer

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-21 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg