Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre och bättre

Kämpar och kämpar
försöker att bli fri
livet en mening
bättre kan det bli
letar i mig själv
söker det rätta
svårigheter äntras
det kan jag berätta

Viljan den lever
mitt liv blir toppen
drömmar och mål
stormar i kroppen
som vacker musik
är min situation
tankar och känslor
i hjärtats ton

En dag i taget
något jag finner
den rätta vägen
lyckan jag vinner
vatten under bron
tillvaron den går
ta vara på tiden
en läkning för sår

Bättre och bättre
det är vad jag vill
levernet i nuet
ska inte stå still
gör alltid mitt bästa
alla ska må bra
kärlek och omtanke
för så ska det va

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 460 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-10 05:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra i hoppfull ton!
2019-03-17

  Blomma-Stjärna VIP
vi har en tillvaro med valmöjligheter, i vår vardag - vi kan sträva dit vi vill - till ett tillstånd av ro med sig själv och fred med andra
fint så!
2019-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ett steg i taget är nog bäst...vi lär så länge vi lever och lever så länge vi lär...bra text...
2019-03-11

  Anya VIP
Jaa det är en ständig kamp att må gott och leva i nuet. Man får påminna sig själv hela tiden...tänker jag när jag läser.
2019-03-11

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
2019-03-11

  lodjuret/seglare VIP
En positiv text som int blitt överdriven, inte heller inger känsla att bli övergiven, kanske att människan har framtid ändå, att rätta sig själv är ett sjå, var människa söker o känner sig driven.
2019-03-11

    Elisabeth Nilsson VIP
En uppmuntrande och viktig dikt att läsa och ta till sig.
2019-03-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja vara med
i alla led
gott besked
hinna, finna
ro och lycka
vinna, brinna
för att bara
vara här, det
jättegott ju bär!
2019-03-10

  M.Eta
Bra framtidstro!
2019-03-10

  Feliaxel VIP
"Kärlek och omtanke så ska det va"
Fint
2019-03-10

  Pilträd
Så fin <3 den berör och gör mig glad :)
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO