Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösten

Tala till mig
ur kärlekens röst
behöver omtanke
och lite tröst

Tala behagligt
med vacker stämma
liv ska vara bra
inte något dilemma

Tala om kärlek
hur jag ska gå till väga
hitta rätta känslan
din röst kan det säga

Tala om försoning
när något har gått snett
när något gått sönder
själv är inte lätt

Tala om glädje
hur jag ska finna den
längtan till att leva
och finna en hjärtevän

Tala om sorg
hur man ska hantera
när vännen är förlorad
lätt att hantera

Tala med toner
musik jag vill höra
tro, hopp och kärlek
som mig kan beröra

Tala till mig
så att jag mår bra
lyssna och förstå
det som jag vill ha

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-24 20:54



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Mjukt och fint!
2019-02-26

  Eva Langrath VIP
Fin visa
2019-02-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantastiskt bra diktat om ordens betydelse i olika sammanhang! Vi borde verkligen slösa med dem.
2019-02-25

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar och ord
2019-02-25

  Lars Hedlin
En mycket bra och fin text full av liv!
2019-02-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Önskan djup
svårt att själv
allt sitt dryfta...
Önskan slår
kanske in...
Och får livet
att lyfta...
Talande
rader...




2019-02-25

  Stay Golden
WORD! <3
2019-02-25

  Solstrale VIP
Så fantastiskt fint och underbart skrivet! :) tack för du gav oss denna! :)
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO