Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken i ishavsvaken



Av blåa blossrum var min blick blasé,
jag rörde runt i ryktens renommé
i hopp om kroppens kraftpalett,
men rött var dött och ishavsport passé,
i vindälvsvaken var all spott och spe
det enda rätta vettet sett.

Jag samlar cellens sura bursaliv
ur allusionen isigt halluciv
och spränger vak ur taket mitt,
här går jag nedan med motmänskokiv
och karvar kantens kamp med isdubbskniv
till rött ur krigskryoniskt vitt.






















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-24 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP