Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattsus

 

 

tror visst jag hörde

vad du viskade

till fullmånen i natt

cirkelspegel på

valvets hitsida

i svärtans nav

 

min tändsticka

mot plånet

ett bloss som i ett

flammande ögonblick

synliggör

min nattfjäril

just på väg att

lämna sin kokong

torkar nya vingarna

för att letande

och längtande

finna dig och en farled

vi vidare mot vår

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-24 14:35



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tack för ...talande-”flammande ögonblick” ..!
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg