Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sådd...

 

Det finns hela nätter

 

                                jag skulle ta tillbaka

 

en tunn måne

en kall himmel

en blå stad

                                                              försvinna 

                                                              lämna det vita rummet

                                        

drömma

om ett fält

där vi sådde 

berättelserna

vi trodde oss ha förlorat...




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-26 16:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert!
2019-02-27

    ej medlem längre
Mjukt o varmt.
2019-02-26

  Stay Golden
intressant poetry composite.
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP