Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på tåget

 

 

tankarnas luftkuddetillvaro

lättviktig som i en vagga

den monotona repetitionen

en rörelse ända in i 

mitt örngottsmöte

med Jon Blund

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-27 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg