Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om gudarna och dem de älskar.

En rökstrimma av hopp
om att uppleva en känsla jag trodde var förlorad,
endast förärad de som stod i gudarnas favör
de som tillber deras goda sidor
Är detta ännu en rökridå
Som gudarna illmarigt står redo att rycka bort?
Endast för att påminna mig
om min plats i hierarkin,
och min ovärdighet inför deras nåd.
Eller är rökridåernas endast en morgondimma
fylld med daggdroppar,
som ska nära en solig sommarmorgon?




Fri vers av Sanne
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-06-21 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanne