Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28/2 2019


Kaffe

Kaffe är gott att dricka
men botar inte hicka.

Kaffe kan man ha till mycke
folk har olika smak och tycke.

När man brun sås ska göra
för smakens skull, en kaffeskvätt nedröra.

Av kaffet blir man energisk och alert
tror att man av kaffet blir smal och smärt.

Kaffet är en god dryck
man kan av detta få ett nyck.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-02 15:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul kaffedikt...min mamma har ett speciellt uttryck när det gäller kaffe, hon säger "Kaffe hjälper mot allt, till och med solbränna"...:-))
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning