Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minne

Jag är ett instrument och du kan spela mig, så du vet
Berör mig det minsta och jag svarar
Och du berör mig

jag spar på allt
allt du sagt, fluktueringar i ditt ansikte,
alla korta beröringar
minnen blir till vackra bilder
Det var vackert när du vände ditt ansikte från solen
och fortalte meg om kjærlighetssanger
skuggorna i ditt ansikte
ditt ansikte
förändrades
ändrades










de ändras,
skuggorna i mitt minne




Fri vers (Fri form) av kjærlighetssanger
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-02 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjærlighetssanger