Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omnipotens


jag kan inte riva ner alla löpsedlar överallt varje dag

Så oftast blir blir det tystnad och kvar blir
allt
och
ingenting
förändrat




Fri vers av Kicka
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-21 16:27



Bookmark and Share


  Madjori
Gillar det du skriver...
ironi med känsla
2006-06-22

  Dan Linder
smart!
2006-06-22

  Smultris
*gillar gillar gillar*
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Kicka