Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2014-05-29


Längtar och saknar

jag längtar och saknar
jag saknar och längtar
jag vet att du spanar
jag vet att du väntar

för dåtid är framtid
och framtid är dåtid
allting är nutid
inget är otid

jag vänder och vrider
jag vrider och vänder
jag vet vad som svider
jag vet vad som händer

för dåtid är nutid
och nutid är dåtid
allting är nutid
inget är otid

jag hoppas och önskar
jag önskar och hoppas
jag vet att det grönskar
jag vet att det knoppas

för dåtid är framtid
och framtid är dåtid
allting är nutid
inget är otid

men tiden är otid
den finns inte alltid
se dåtid och framtid
och livet är nutid




Fri vers av Vildkaprifol
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-06 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildkaprifol
Vildkaprifol