Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27/6-18 kl 01:03


Tankar i natten


Inatt är en sån där svår natt
När tankarna far runt
Huvudet känns överhettat
Och inte alls särskilt sunt

Hjärtat bankar snabbare
Och ögonen dem värker
Musklerna känns stela
Och så paniken som allt förstärker

Var är du? ropar hjärtat
Är jag ensam igen?
Vem vill dela mina dagar?
Vem följer med mig hem?

Jag vet, jag ska vara lugn
Jag ska ge dig tid att finna din själ
Tid till att hitta glädjen och lusten
Jag vill dig ju väl

Men min egen längtan
Gör mig sorgsen och matt
Vill ju leva mina dagar med dig
Fyllda av glädje, fyllda med skratt

Varför är livet så krångligt
Så komplicerat och så svårt?
Vart tog allt det vi drömde om vägen?
Hela det liv som skulle bli vårt?

Än är inte sagan slut
Det är i alla fall en tröst
Jag kan fortsätta älska dig
Lyssna efter kärlek i din röst

Jag vill tro att våra vägar
Slingrar sig runt varann
Tro att framtiden är våran
Och att vår dröm till slut blir sann.




Fri vers av Vildkaprifol
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-06 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildkaprifol
Vildkaprifol