Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusioner

Du ser på mig med dina glittrande ögon
Någonting inom mig väcks till liv
Dina ord i din text så fulla av djup
Du berör mig trots att du är passiv

Bara en blick
Från ett foto på en vägg
Ditt vackra leende
Plötsligt sa det bara klick

Allt är bara en dröm
En illusion
Min vildaste fantasi
En önskan om passion

Långa texter om allt mellan himmel och jord
Vi skickar tusentals ord fram och tillbaka
Utbyte av erfarenheter
Om motgångar vi båda två har fått smaka

Bara en blick
På en text med en själ
Dina ord dom berör
Än en gång sa det klick

Allt är bara en dröm
En illusion
Min vildaste fantasi
En önskan och en vision

Vi speglar oss i den andres berättelser
Reflekterar och förstår lite mer
Glädjen och sorgen
All den livsglädje hos dig som jag ser

Bara en blick
I min telefon
Ett meddelande från dig
Återigen jag fick

Allt är bara en dröm
En illusion
Min vildaste fantasi
En önskan om fusion

Ett god morgon
Ett god natt
Tack för idag
Sovit gott i natt

Men jag vet…

Allt är bara en dröm
En illusion
Min vildaste fantasi
Och ännu en lektion…




Fri vers av Vildkaprifol
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-18 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildkaprifol
Vildkaprifol