Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
diktarjaget har vaknat till liv efter en lång tid i ide... stapplar lite yrvaket... men några rader kan det bli...


Dejtingträsket

En otålig längtan
rastlöshet och frustration

En rädsla att missa målet
jag intar förväntansfullt min position

En nyfikenhet
vem är du, vad kan jag lära

En önskan om
en person att hålla nära

En stress i kroppen
vem matchar och vad vill han

En press att svara
fast jag inte vill och inte kan

En konstlad situation
vad gör jag egentligen här

En tro att han finns
han som jag ska hålla kär...




Bunden vers (Rim) av Vildkaprifol
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-09 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildkaprifol
Vildkaprifol