Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig!

Jag vet att jag är värd att bli älskad
För den människa jag är
Jag vet att jag vill bli älskad
Av den man mitt hjärta håller kär

Vad ska jag göra när tårarna rinner
Och mitt hjärta skriker?
Vad tar jag mig till
När min älskade sviker?

Jag längtar efter närhet
Kyssar och kel
Varför kan han inte längre?
Vad gör jag för fel?

Känslan av att inte vara önskvärd
Är jag bara fet och ful?
Min själ är den för mörk och
Inte alls särskilt kul?

Vad ska jag göra med tomheten?
Varför hittar jag inte rätt?
Vem vill dela min vardag och
Äventyr på alla tänkbara sätt?

Vad vill jag egentligen med livet?
Jo jag vill leva det fullt ut.
Uppleva fantastiska platser och
Leva i kärlek tills mina dagar tagit slut.




Fri vers av Vildkaprifol
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-06 17:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen frågeställningarna i dikten.

"Är man två och det börjar kännas så bör man vara på att allt inte går i stå" :P

Kan rekommendera diktarjaget en bok som heter "Kärlekens fem språk".
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Vildkaprifol
Vildkaprifol