Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans men ensam

Hör röster runt omkring
Pratande, babblande, skrattande röster
Ingen ser mig
Ligger ensam
Skakar
Skälver
Darrar
Kroppen krampar
Hjärtat värker
Vem orkar se en sån som mig?
Han som jag längtar efter
Klappar på mig
Frågar vad det är med mig
Går sen åter härifrån
Varför...?
Jag skakar ännu mer
Varför orkar ingen med mig?
Jag vill bort
Jag vill vara ensam
Väntar och längtar
Han väljer inte mig
Inte den här gången heller
Han väljer rösterna
De där förbannade rösterna
Hjärtat krampar
Kroppen skakar
Själen värker
Ögonen rinner
Jag vill bort
Jag vill vara ensam
Jag vill dö
För vem orkar se en sån som mig?
Vem orkar vara med en sån som mig?
Liten, ledsen och besviken
Vilsen, osäker och rädd...




Fri vers av Vildkaprifol
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-06 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildkaprifol
Vildkaprifol