Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans pris

Lyckan kommer och lyckan går
det sägs att det är så
men vissa av oss stampar och står
ingenstans kan vi nå

Lyckan kom och lyckan gick
allt den tog och allt den fick

Ja, lyckan är för vissa här
men för andra sig den skär
kommer alltid med ett pris
att när den drar blir det kris




Bunden vers av Sandybell
Läst 438 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-08 00:35



Bookmark and Share


  Stay Golden
Wonderous! <333
2019-04-23

    Bo Malte
sant...
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Sandybell
Sandybell