Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku




vårskymning råder
bråd loröst bland trädskuggor
singeltagg på stam















Bunden vers (Haiku) av J-M
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-08 20:17



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
just sådär lite som när man tar på barken
2019-03-27

    Peter Söderqvist
Fin haiku som fångar en mytisk stämning i skogen.
2019-03-08

    ej medlem längre
gillar stämningen, singeltagg är det skogens hashtagg?
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M