Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kickar


Ass motherfucker
med högklackat nyvaxad
två snabba blickar
så jag kickar
Kicka
sätter stilettklack
mot tungan
du ska slicka
Sticka dig med
kanske vassaste formeleringskonsten som gått på ett par
högklackade nyvaxade

Och det här är ingen jävla Girl-power motherfucker
Det här är fucking G-kraft
Jag är den söta flickan du inte vill komma på dig själv våldta
Svär jag snittar dig
du flyr men Kicka hittar dig

maskorna du åsamkat i mina strumpbyxor
ska du få se i närbild när jag presenterar mitt knä för din läpp
Jag är katten som inte bör klappas
varken med eller mothårs

Jag är här nu
Kicka sticker inte
Kicka sticks around motherfucker
så passa dig!




Fri vers av Kicka
Läst 697 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-21 21:01



Bookmark and Share


    Rieke
Bruden! Du låter som den kvinna jag försökte vara när jag var 11 år.
( Fast med utslagna guldtänder i ryggsäcken, istället för fluortabletter)
2006-09-08

    syster pion
wiiie, bravo!
2006-06-26

  Ulf Popeno
Mmm, kickboxer chic
with bonecrusher kick
2006-06-24

  Pulsatilla
Leopard med vassa klor! Me like! ;}
2006-06-22

  Madjori
*skrattar*....Fucking G-kraft....bravo...*sss*
2006-06-22

  Shininkagemusha
Slam! Här en kicka jag gärna skickar micken till!

Hårt som stål. Asbra.
2006-06-21

  Smultris
Håller med föregående talare!

;););)
2006-06-21

    seymour
I like this shit!
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Kicka