Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanning


din sanning var grå
dunkel och falsk
hur du än glittrade
med dina blå
kändes världen alltmer otrygg
i din närhet




Fri vers av Myself
Läst 290 gånger
Publicerad 2004-10-13 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself