Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varelser

Och vi vaknar sakta, stryker drömmar ur håret
rester av natt faller runt våra fötter
som klänningar av rökgrått, knastrigt tyg,
frasandet av löv längs ryggen
vi säger inte vilka djur vi är idag
eller vilka kroppar vi bevistat
vi bär deras skuggor i fickorna
bärnstensblickar i ögonen
längs grusgången kommer dagen mot oss
med bara fötter och kinderna täckta av frost




Fri vers av Grävling
Läst 216 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-03-13 19:50



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Allting kan anta former...få är det som har förmåga att se dessa transformationer...och så talande textsätta nyanserna,händelserna...
2019-03-13

  Kungskobran VIP
Poesi med klass
2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling