Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi suger in press och stress. Vi blir stress och press. Är det så vi vill vara som människor?


Släpp in ljuset

Släpp in ljuset
SLÄPP IN LJUSET

Släpp in kärleken
Kärleken till livet

Mina ögon är förblindade av mörkret
Mörkret som skymmer ljuset

Mitt hjärta är stumt av alla krav
Krav som gör mig kraftlös

Släpp in ljuset
Låt det flöda
Låt det skölja över mörkret
Så vi ser allt det vackra

Lägg en våt filt över mörkret
Så att hoppets ljus kan brinna

Vi äger våra liv
Vi äger vårt hopp

Allt fokus är på STRESS
Ordet Stress får mig att må illa
Fr.o.m. nu ska jag sluta stressa
Och börja andas

Släpp in glädjen, kärleken och hoppet
Låt inte mörkret segra

Jag har fått livet
En gåva

Släpp in skrattet, glädjen och lust i mitt liv
Låt inte bitterheten och besvikelse segra





Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-16 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP