Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se det som upptänt!

Det är ju bara att välja
att var motgång svälja...
Och gå vidare sen som om
alls ingenting hade hänt...
Även om ljuset blev släckt
bara låtsats som om det
fortfarande är tänt
för just det, har ju
mången gång
till en framgång
ju allt sedan vänt...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-16 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt