Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2019.....


Vi ska titta på det.



Vi ska titta på det
titta på det
tillsätt en utredning
vi har tillsatt en utredning
vi kommer att titta på det
utreda
inreda
vi måste tillsätta en utredning

ta höjd
vi måste ta höjd
man har inte tagit höjd
vi ska titta på det
tillsätta en utredning

titta

det

ta höjd
hålla lågt
vi kommer att ta höjd för
det

terror
terrorister
vi accepterar inte
vi tillåter inte

vi

måste

utreda

ta höjd

titta på det
titta på det
utreda
oredan

utreda
oredan

utanförskap
innanförskap

FLER POLISER

vi ska titta på det

vi har
tillsatt
en utredning
man borde
tillsätta
en
UTREDNING
och
ta höjd
och titta på det


klimatkatastrof
vi kommer att tillsätta en utredning
inredning
utredning
vi accepterar inte
vi ska titta på det
utreda
utredning
inredning
och tillsätta
en ut
redning

högt
lågt
ta höjd

utreda
inreda
oreda
titta
blunda

vi accepterar inte
vi
måste
titta på det

vi måste utreda
inredan
och ta ansvar
för
oredan





Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-16 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP