Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böjningar?

simma sam summit
har jag förnummit

rimma ram rymt
tycker jag är grymt

timma tam tömt
hade jag glömt

dimma dam dumt
är väl lite skumt

limma lam lom
låter som en dom

stimma stam stumt
känns ovanligt dumt

slimma slam slum
är nog bara flum

grimma gram grymt
sa han som rymt

glimma glam glömt
är något jag gömt




Bunden vers av Nils-Ivar Lindström
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-17 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström