Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge

 

Hur länge är strax

frågar nioåringen

på perrongen




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-18 11:41



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ellerhur, undrar jag med, gullig text!
2019-03-23

  Gunwale VIP
Man skapar resten av bilden själv ...
2019-03-22

  Feliaxel VIP
Strax är flexibelt för en del men det får inte dröja för länge
2019-03-18

  ULJO
En mycket bra fråga
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP