Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S-et

Sistförflutna söndag stekte
solen sällsynt skönt så sällskapet
Semlans Sympatisörer stegade
segervisst snabbt som S-supportrar
starkt sugna självklart
sökande största semlan som
stan snyggt skulle servera
som standard sista
söndagen semlor såldes...
Största SEMLAN SKÄNKTES...

Så sågs sockerbageriet...

Sabbatsfirarnas skara skockades sedan,
så självaste sockerbagaren Snoddas skymdes
som skickligt snurrande skapade storsemlan
som sen sträcktes smockfulländad spisklar
som stamkund segerviss snabbt snodde,
smaskade sedan sockerdekorerade skapelsen
småflinande i slukande stil som snabbmat,
sa sen, så´n semla sen stopp!

Skaran som sett semla-ätaren smal
såg semlans skepnad sakta skjuta
spänna sin styrka, skjortknappen
spändes small sen som största skott...












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-18 18:18



Bookmark and Share


  ULJO
Snacka om kreativitet. Gott jobbat.
2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt