Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Jag tror inte jag insåg det då
Att du var anledningen till min fällda tår
Att du lämnade mig i misär
Och jag frågade hur blev det såhär
Du var mitt allt du var hela min värld
Men kan verkligen en människa vara allt det där

Jag la min lycka i dina händer
Något som skapade bränder
För en dag kan vinden vända
Det där som aldrig får hända

Kvar är du bestulen på din lycka
Med ett brustet hjärta
Måste du nu dig uttrycka
Resa dig, börja om för att i framtiden lära dig av denna sorg
Till nästa gång
Behåll din lycka i dina händer
För man vet aldrig när kärleken vänder




Bunden vers (Rim) av elinmarian
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-19 15:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
stark och bra
2019-03-19

  SatansSon VIP
jag tar åt mig som om du känner mig.
2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

elinmarian
elinmarian