Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från dimma till klarhet

Kanske var vi bäst nakna
Ta bort kemin och vi mycket annat sakna

Jag tog ett kliv med dig
Levde mitt liv med dig

Intensitet, passion, ledde till en känsla
Jag livet med färg ville pensla

Målade upp en bild som inte va sann
Att mitt hjärta någon annan vann




Bunden vers (Rim) av elinmarian
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-30 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinmarian
elinmarian