Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Jag hamnar i ett mörker
Kan inte ta mig upp
Jag faller sakta
Ivrigt letande efter en hjälpande hand
Dessa sår så påtagliga
Dyker upp när spår av lycka uppenbarar sig
Tiden spolas tillbaka och ditt ansikte förföljer mig
Jag kommer dig aldrig glömma
Men jag kommer komma över dig




Fri vers (Fri form) av elinmarian
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-08 12:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar både skörhet och styrka!
Bra skrivet.
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

elinmarian
elinmarian