Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår ängel

Morfar,
Hörde du mig när jag sa hej då
När vi stod vid din sida och såg dig gå
Kanske till en bättre plats där du kan vila i frid
En vacker plats där vi möts i sinom tid

Detta ögonblick, det jobbigaste men samtidigt det finaste ögonblick jag någonsin varit med om
Ögonblicket då himlen var redo att ta emot sin ängel

Morfar,
Jag vill tro att du kände att vi var där och att du äntligen fick slappna av
Och att vi på något sätt dig en trygghet gav

Ögonblick, minnen sveper förbi
Hur kan man gå vidare när du inte längre är här
När jag inte längre kan hålla din hand
När jag inte längre kan åka ner till Öland och mötas av din varma famn
När jag inte längre kan ringa dig och fråga hur du mår
Det jag har kvar är våra underbara minnen under alla dessa år

Jag kommer alltid minnas dig som den omtänksamma, starka, kärleksfulla och händiga man du en gång var
Han som var en sådan god man, morfar, farfar, svärfar och far
Han som trots år av sjukdom alltid visade omtanke, glädje, kärlek och tacksamhet

Så levande men ändå så långt bort
Kommer du alltid vara med på den väg vi går
Morfar,
Tack för alla dessa år

Evig kärlek, evigt saknad
Ögonblick, minnen sveper förbi
Morfar,
Vila nu i frid




Bunden vers (Rim) av elinmarian
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-15 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinmarian
elinmarian