Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska man gå vidare?

Flera hål i mitt hjärta
För den jag trodde var den rätta

Hur ska man gå vidare när hjärtat fortfarande svider
När olika situationer påminner om gamla tider

Rädslan vid nya möten blir så påtaglig
Såren öppnas upp igen
Och jag inser att jag inte glömt det än

Jag gör allt för att plåstra ihop mitt hjärta
För att aldrig igen känna samma smärta







Fri vers av elinmarian
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-10 00:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
För mig, med en liknande upplevelse i bagaget, går smärtan aldrig bort. "Tiden läker alla sår" är en lögn, för det gör den inte alltid! Bra skrivet!!!
2019-11-17

  in effigie VIP
vacker..ur ett ungt blödande hjärta...smärtan går bort men ärren finns kvar..gör kärleken starkare så småningom
2019-07-10
  > Nästa text
< Föregående

elinmarian
elinmarian