Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara sin egna bästa vän

Någon vi alla kanske tar för givet
Någon vi inte belönar när vi skådar det där drivet

Den enda person vi på riktigt kan kritisera
Utan att riktigt inse att av dig det finns inte flera

Älska allt du gör
Och se till att allt du gör är det dig du gör det för

Våga ge dig beröm när du något bra gör
Men tillåt dig även att ibland vara skör

Om du dig själv älskar är du mer tillgänglig att älska andra
Och tillsammans med någon du vägen kan vandra




Bunden vers (Rim) av elinmarian
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-08 13:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

elinmarian
elinmarian