Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma och pappa

Till världen kom du
Efter hon sa ja och blev hans fru

Två pulserande hjärtan som kärlek ville sprida
De för alltid skulle stå vid din sida

Du vet att det ibland har varit tufft
Uppfostra tre barn med en vilja olik den andra
Vi många gånger er ville klandra

Motvind och medvind
Har ni alltid varit där när tårarna runnit längst vår kind
Ni har alltid varit där för att oss uppvakta
Student, examen, födelsedag
Har ni hjälpt oss att forma ett jag

Två pulserande hjärtan som kärlek ville sprida
Tack för att ni alltid står vid vår sida




Bunden vers (Rim) av elinmarian
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-17 11:28



Bookmark and Share


  charlotte VIP
tack!. finns det något härligare ån
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

elinmarian
elinmarian