Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trendbrott

Pang, pang du är död
vi lekte cowboy och indian
klättrade i Hasselbusken
med repet som en lian
vi sågade i granarna
och byggde små hus
vi sprang på gröna ängen
och hittade på bus

Pang, pang du är död
vi spelar på skärmen
ute kommer snöfall
bättre här i värmen
vi jagar gubbar fiktivt
med yxa och kniv
blir konsgjorda figurer
ingen konstruktiv giv

Pling, pling på dörren
regnet det öser ner
på med jacka och stövlar
påhittigt det som sker
vi skapade figurer
med kottar från naturen
lekte bondgård
fantasi med fina djuren

Pling, pling på dörren
kan du inte komma ut
nej, jag är vid datorn
spelet är inte slut
vi kan väl ta mobilen
och surfa lite runt
så kan vi titta på film
det är väl mera sunt

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-21 06:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skildrat
2019-03-24

  Maria Sundelin VIP
Kontraster i tiden
2019-03-21

  M.Eta
Dagens barn(och vuxenlek)! Lite skrämmande utveckling. Bra fångat!
2019-03-21

  Kungskobran VIP
Fint fångat om ungdomars skärmfixering
2019-03-21

  Feliaxel VIP
Bättre förr med aktiviteter ute
2019-03-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Din text visar på ett mycket bra sätt skillnaden om hur det var och hur det är. Bra!
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO