Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnets Blues



Här får du Regnets Blues
själens tårar ifrån mej
här får du regnets blues
själens tårar ifrån mej

under dunkla skyar
har jag skrivit den till dej

Ty du lät mig stå i mörkret
efter dagens solnedgång
du lät mig stå mig i mörkret
efter dagens solnedgång

o alla mina känslor
blev till denna sång

Kalla droppar ur en himmel
faller ner som små små spik
kalla droppar ur en himmel
faller ner som små små spik

dom rusar in i hjärtat
o blir smärtans musik

Om du lyssnar kan du höra
lägg ditt öra mot mitt bröst
om du lyssnar kan du höra
lägg ditt öra mot mitt bröst

hör du hur det dunkar
hör du sorgens röst

Men jag önskar dej all lycka
hoppas att du får det bra
jag önskar dej all lycka
hoppas att du får det bra

jag finns alltid här
om du ändrar dej nån da

Här får du Regnets blues
själens tårar ifrån mej
här får du regnets blues
själens tårar ifrån mej

under dunkla skyar
står jag kvar här utan dej



Bs-06


















Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-06-22 09:08



Bookmark and Share


    Louvisa
Underbar blues med känsla och din härliga fingertoppskänsla för språkmelodi. Du låter väl någon tonsätta den?
2006-06-22

  Björn Donobauer
Och varför är man inte tonsättare?
ljuvligt med spikmusik.. elelr musik som slår som spikar
eller speaks like music.. hursom du är i klass A1
2006-06-22

  Daniel_78 VIP
mmm om inte du skall lägga musik på denna...
gör jag tro fan mig det =)
det härliga med denna bluesen är dess enkelhet, lysande.
2006-06-22

  Markattan
En riktigt blå blues med varsamma fingrar komponerad. Känslofullt och målande i all sin sorgsenhet.
2006-06-22

  Teresia Ridell
Härligt !
Sköna toner; sjung ut !
Du får det mörka att bli vackert !
2006-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg