Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sfalskt

ska man vänta på döden
kommer han då

kan man inte vända sitt öde
varför inte då




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-27 14:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket bra skrivet..ett tredje alternativ kan vara att inse sitt öde och sedan uppfylla det
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams