Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vad kan du?

brukade rita
jag erkänner
tvåhövdad orm
förnekar att höra till
kan nästan kommunicera
gnagande i blyerts
du kan inte tänka dig
men i skolan
var det allt man gjorde
nån sa nåt om det
tom
och lämna lite åt ljuset
fortsättningen på
tonårens förhoppning
hjärtat fegt bakifrån
ett as med en penna
kassa förhoppningar
skala av huden
sen skär du köttet
som eldight beroende
som ett tatuerat
svinskinn
glädje i giftet
kommer aldrig
bli nåt
men beskåda
den




Fri vers av Charles Abrams
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-15 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams