Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


10 sekunder produktion 50 begrundande


intervallbaserad poesi. fri text

texter
dom fria texterna

ingen kategori?
eller den enda

den symboliska
tråden

enheter i beröring
enhet kontinuerlig

blir frukost

att förvirra symboler
med verklighet

dialekternas utkikspost
med detta sagt

varken andlig
eller självklar

läsa som att äta
stigande standard

konsument

och
konstnär




Fri vers av Charles Abrams
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-16 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams