Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett spel



du ser ut som dig själv
du pratar som dig själv
men jag hör någon annan
och det gör mig nervös
du var den bättre delen
av den delen med hjärta
som jag aldrig kunde se
att jag själv saknade




Fri vers av Charles Abrams
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-18 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams