Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fick hjälp me denna


Tolkning - 400 slag

Det är som om du alltid
haft nio sinnen
och tre munnar
som talar oavbrutet
fast på olika språk

...~

Och jag slog först 400 slag
men men låg intensitet
gjorde att sången var en helt annan,
som en annan i tiden,
som en tår blandad i min
och som en vän jag känt till utseendet
o älskat genom tristess och smärta
en vän som jag bara känner till utseendet
som alltid sjunger när jag skadar mig
men som en lögn jag inte kan se
hänvisar till den väldiga döden
och förlusten av liv
som på nått sätt tränar mig
att kunna få ett dödsbesked
en lögn som liksom tränar en
till fullständigt, crazy

Jag är en åsikt som döden tänkt
ett skämt
en lek om vi lekte när vi var barn
Förlora skrivandet ( krig )
Stå ensam kvar




Fri vers av Charles Abrams
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-19 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams